Riyad Mahrez ber att få lämna Leicester City

Riyad Mahrez ber att få lämna Leicester City

Anfallaren är ärlig med sin klubb

Redan förra sommaren var det snacka om att Riyad Mahrez skulle komma att lämna Leicester City, något som inte skedde, men nu har anfallaren meddelat att han känner att det är dags att gå vidare i sin karriär.

Leicester City har haft en tuff säsong och inte riktigt lyckats med att upprepa insatserna från föregående säsong då de vann Premier League och kvalificerade sig till Champions League. Även om de ryckte upp sig något efter att ha sparkat guldtränaren Claudio Ranieri och tillsatt andretränaren Craig Shakespeare istället, och blev det engelska lag att ta sig längst i Champions League då de spelade kvartsfinal mot Atlético Madrid.

Riyad Mahrez var en mycket viktig spelare under Leicester Citys guldsäsong och har fortsatt att vara vital i Leicesters anfall även i år, men har ryktats kunna komma att lämna klubben. Nu skriver Sky Sports att Mahrez har bett Leicester om att få lämna klubben.

– På grund av den enorma respekt och beundran jag känner för Leicester City Football Club, så vill jag vara helt ärlig och transparent med dem och har därmed informerat klubben om att jag känner att tiden är rätt för mig att gå vidare, sade den 26-årige anfallaren i ett uttalande via Sky Sports.

– Jag hade en bra diskussion med klubbens ordförande förra sommaren och vi kom överrens om att jag skulle stanna ytterligare ett år för att kunna hjälpa klubben på bästa möjliga sätt vid övergången efter att ha vunnit titeln och även i Champions League. Hur som helst, så är jag oerhört ambitiös och känner att nu är tiden kommen att gå vidare till nya äventyr, avslutade Mahrez.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply