Claudio Ranieri efter avskedet: Jag ville stanna för alltid

bet365

Claudio Ranieris uttalande efter att ha fått sparken: ”Jag ville aldrig lämna Leciester City”

Under gårdagen fick Claudio Ranieri sparken från Leciester City, nio månader efter att han tagit klubben till sin första ligatitel någonsin, och bara en säsong innan de mirakulöst räddade sig kvar från att åka ur den engelska högstaligan.

Det var en riktig framgångssaga. Hur kunde ett lag som säsongen innan redan hade ena foten i Championschip vända på steken, hålla sig kvar och sedan utklassa samtliga lag genom att vinna Premier League på en överlägsen maner? Ja, frågan kan vara svår att svara på, men det vi vet är att Leicester inte är var det var förra säsongen.

Det, tillsammans med interna konflikter, kom att kosta Claudio Ranieri jobbet, och nu gör tränaren sitt första uttalande efter att fått sparken.

”Hade gärna stannat för alltid”

– Det var aldrig min mening att sluta, jag ville fortsätta det här projektet med Leicester City, klubben i mitt hjärta, skriver Ranieri i ett officiellt uttalande.

– Jag vill tacka min fru Rosanna och hela min familj, ni gjorde det möjligt. Jag vill även tacka klubbledningen och spelarna, men framför allt de fantastiska fansen som aldrig svek mig. Ni kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta, skriver den italienska tränaren.

Spelschema Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply