AC Milan håller ögonen på Shinji Okazaki

AC Milan håller ögonen på Shinji Okazaki

Vill ersätta Keisuke Honda

Italienska AC Milan håller ögonen på Leicester Citys vasse anfallare Shinji Okazaki och kan se den japanske landslagsmannen som en ersättare för deras anfallsflopp Keisuke Honda.

Det går ganska bra för AC Milan för tillfället, som ligger på en tredjeplats i Serie A och som har gjort bra resultat. Nu söker de efter förstärkning på anfallet, då nuvarande anfallare Keisuke Honda inte anses hålla måttet. Den japanske anfallaren har enbart fått spela tre matcher under säsongen, varav två var inhopp från bänken och han har inte bidragit med vare sig mål eller assists. Han kom till Milan från CSKA Moskva säsongen 2013/2014 och bidrog under sin första säsong med sju mål på 41 matcher, vilket inte var så illa. Men därefter gick det enbart utför för anfallaren som inte har lyckats göra ett större intryck efter det.

Enligt TMW så skall den italienska klubben ha fått upp ögonen för Premier League-anfallaren Shinji Okazaki som för närvarande spelar i Leicester City. Okazaki anlände förra säsongen till Leicester från tyska FSV Mainz 05 och fick i sin första säsong i den engelska högstadivisionen vinna Premier League-titeln tillsammans med sitt nya lag.

Premier Leaguemästaren står under kontrakt med sin nuvarande klubb till juni 2019, medans Honda skulle kunna komma att återvända till Japan redan nästa år då hans kontrakt kommer att gå ut i juni 2017.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply