Leicester City uppehåller intresset för Adrien Silva

Leicester City uppehåller intresset för Adrien Silva

Sportingmittfältaren hålls under uppsikt

Leicester City med Claudio Ranieri i spetsen rapporteras fortfarande uppehålla ett intresse för Sporting Lissabons mittfältare Adrien Silva och kan komma att göra ett värvningsförsök under vinterns transferfönster.

Leicester City har inte inlett den nya Premier Leaguesäsongen på det starkaste sättet, då de efter sex spelade matcher ligger på en 12:e plats och häckar. De har spelat rätt ojämnt och lyckats förlora mot storlagen men har även vunnit en del matcher. Efter sommarens transferfönster, där flertalet Leicesterspelare var väldigt heta efter förra årets säsong då de lyckades med bragden att vinna Premier League, trots att alla oddsen var emot dem, har de ändå lyckats med att behålla nästan alla spelare från förra årets mästarlag. Många spelare har till och med skrivit på nya kontrakt och knutit sig till klubben ett antal år till. Detta visar på att klubbledningen satsar på laget och vill fortsätta på denna inslagna väg. De lyckades även värva väldigt starka spelare under sommaren och en som har haft stor genomslagskraft är Islam Slimani, som hittills har skinit starkt för Leicester.

Men de söker fortfarande efter nya spelare som kan komma och komplettera laget och med ett uppkommande transferfönster finns det möjligheter för nya värvningar. Leicester rapporteras fortfarande vara intresserade av Sporting Lissabons mittfältsstjärna Adrien Silva och detta är någonting som Ranieri själv bekräftar skriver TMW via portugisiska TV-kanalen RTP.

– Vi följer många spelare. Adrien Silva är en fantastisk spelare. Varför inte? Sade Ranieri.

Silva inledde sin professionella karriär i Sporting 2007 men har under sina år i klubben varit på flertalet utlåningar och sitter på ett kontrakt till juni 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply