Jonathan Barnett: ”Saúl är redan i en storklubb”

Jonathan Barnett: "Saúl är redan i en storklubb"

Saúl Ñíguez har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Manchester där både United och City sagts vara intresserade. Nu uttalar sig spelarens agent, Jonathan Barnett, om spelarens framtid.

Tidigare i veckan gick Saúl Ñíguez ut på sociala medier och meddelade att han skulle presentera en ny klubb om tre dagar. Tre dagar senare presenterade han Club Costa City, en klubb som han bildat tillsammans med en av sina bröder i hemstaden Elche. Under de mystiska statusuppdateringarna på sociala medier rapporterade samtidigt både BBC och Sky Sports att spelaren skulle vara på väg till Premier League.

Nu säger spelarens agent Jonathan Barnett att spelaren är nöjd med situationen i Atlético Madrid.

– En som Saúl behöver inte någon för att pusha honom. Han är så bra och alla vet det och de vet att många klubbar vill ha honom. Men han är redan i en mycket stor klubb. Han har en mycket bra relation med Atletico Madrid och Atleticos fans, säger han till Sport Witness och fortsätter:

– Alla bra spelare kopplas ihop med en annan klubb. Vissa agenter kanske vill det och om de behöver pressen för att göra något är de inte särskilt bra på sitt jobb. Det är journalister som försöker skriva saker. Det kan vara sant eller kanske inte sant, men det är något vi som byrå på Stellar inte engagerar oss i.

SE ÄVEN: Uppgifter: James Rodríguez på nytt på Atlético Madrids radar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply