”John Terry borde gå till Manchester United”

bet365
John Terry borde gå till Manchester United

Mittbacken kan hamna hos Premier League-rivalen?

John Terrys framtid är fortsatt oviss. Enligt Charlie Adam och Danny Mills borde han ansluta sig till Manchester United.

Tidigare denna månaden stod det klart att John Terry lämnar Chelsea efter säsongen. Under hans tid i Londonklubben har han spelat över 700 matcher och varit en lojal spelare gentemot The Blues. Men sedan Antonio Conte tog över klubben har det endast blivit fem matcher för engelsmannens del och med tanke på att han suttit på ett utgående kontrakt har ett avsked på Stamford Bridge närmat sig med stormsteg.

Vad 36-åringen ska göra härnäst har varit högst oklart, mycket har pekat på en position i Chelsea medan annat har pekat på en roll som expert i TV. Men frågar man Charlie Adam och Danny Mills vad Terry borde göra efter sin tid hos PL-ledarna så är valet givet.

– Om jag vore José Mourinho skulle jag värva honom, jag skulle säga kom hit och lira ett år, och varför inte? Han är ju en vinnare och en ledare, säger Charlie Adam i BBC Live 5.

– Bara att ha honom på träningsplanen vore en stor boost, jag tror han vill bli tränare och jag tror han kan lära sig det såhär, fyller Mills i.

De båda menar att Terry hade kunnat ta en startplats i vilket Premier League-lag som helst, förutom Tottenham. Mittbacken och Mourinho känner varandra väl sedan deras gemensamma tid i Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply