Inters Gary Medel på väg till Zenit Sankt-Petersburg?

Inters Gary Medel på väg till Zenit Sankt-Petersburg?

Gary Medel flyttar till Ryssland?

Enligt italienska medier kan Inters mittfältare Gary Medel vara på väg att lämna Serie A och istället flytta till Ryssland där Zenit Saint-Petersburg sägs vara intresserade.

Gary Medel kan komma att lämna Serie A i sommar, det indikerar rapporter från flera italienska tidningar. Enligt tidningarna ska den chilenska landslagsmittfältaren ha fått ett erbjudande från Zenit Sankt Petersburg för spel i Ryssland nästa säsong. 28-åringen kom till Guiseppe Meazza för två år sen efter att ha tillbringat en säsong i Cardiff dit han kom efter två säsonger i Sevilla i den spanska högstadivisionen.

Det är dock inte bara Zenit som sägs jaga spelaren. Även Boca Juniors sägs jaga ‘El Pitbull’ som har ett kontrakt som sträcker sig till och med 30 juni 2018.

Gary Medel nobbar Galatasaray

Gary Medel kommer inte att lämna Serie A och Inter för spel i Süper Lig och Galatasaray, detta om man tror på Sky Sport Italias uppgifter som kom för ett tag sen. Det är framför allt chilenska och turkiska medier som har gått ut med uppgifterna om att mittfältaren ska vara på väg att lämna Giuseppe Meazza för spel på annat håll men med största sannolikhet kommer han att stanna i Milano-klubben.

27-åringen kom till klubben inför förra säsongen efter att ha spenderat ett år i Premier League och Cardiff men det walesiska laget lyckades inte hålla sig kvar i den engelska högstaligan då man endast tog 30 poäng på 38 matcher och tillslut hamnade man på sista plats i tabellen. Detta gjorde att Medel valde att lämna och skriva på för Inter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply