Hazard: Göra mål betyder inget för mig

Hazard: Mål betyder inget för mig

Eden Hazard säger att han inte bryr sig om att göra mål så länge Chelsea vinner

Chelseas belgare Eden Hazard säger att göra mål inte betyder mycket om Chelsea inte vinner. Eden Hazard har varit i bra form under denna säsong efter att 26-åringen likt Chelsea hade en tuff 2015/16 säsong då klubben slutade 10:a i Premier League.

Eden Hazard har hittills denna säsong gjort 9 mål och 3 assist på 20 matcher i Premier League. Belgaren säger nu att individuell framgång inte är viktigt om fansen inte åker hem glada.

”För mig så är fotboll så här: Jag kommer in på planen och försöker njuta. Jag kollar inte på statistik. Jag kollar inte på vem som gjort mest mål. Jag vill bara vinna matcher. Jag föredrar att vinna 5-0 och köra riktigt bra men göra varken mål eller assist, än att köra dåligt men göra 2 mål och vi vinner med 2-0.” säger Eden Hazard till Chelsea Magazine.

”Fotboll är enkelt, man måste bara vinna matcher. Så när jag går på planen så vill jag alltid göra mitt bästa och göra våra fans glada. Det är varför jag kör fotboll, för att jag älskar det och fansen. Det är som när jag går på bio, jag vill vara glad. När alla fansen kommer till matchen, måste de vara glada, och det är mitt jobb att de är glada, och jag vill göra de glada efter varje match.” avslutar Hazard.

Eden Hazards Chelsea vann i helgen med 3-0 borta mot Leicester, och möter härnäst Hull hemma i Stamford Bridge.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply