Harry Kane skadefri – kan vara tillbaka mot Arsenal

Harry Kane skadefri - kan vara tillbaka mot Arsenal

Tottenhams anfallsstjärna närmar sig en comeback

Harry Kane går mot en efterlängtad comeback i Tottenham-tröjan. I en intervju med The Guardian avslöjade tränaren Mauricio Pochettino att engelsmannen kan finnas med i truppen till mötet mot rivalen Arsenal i helgen. 

– Det var kul att se honom i dag, han värmde upp med laget och var med i några av övningarna, säger Pochettino till The Guardian. 

Utan Harry Kane i startelvan har Tottenham haft svårt att hitta en central anfallare som gör mål i laget. Klubben värvade inför den här säsongen in Vincent Janssen från AZ Alkmaar, som trots sin skytteligaseger i AZ Alkmaar förra säsongen fortfarande inte lyckats hitta målet i Premier League sedan ankomsten till Tottenham inför den här säsongen. Det kommer därför som goda nyheter för Londonklubben när Pochettino i dag berättade att Harry Kane är på väg tillbaka.

– Det var kul att se honom i dag, han värmde upp med laget och var med i några av övningarna. Men han är inte redo för att spela i morgon. Kommer han att vara tillgänglig till söndag? Kanske, kanske, säger Pochettino enligt The Guardian.

Något spel under onsdagens Champions League-drabbning mot Bayer Leverkusen lär det dock inte bli för anfallaren.

– I morgon nej, han kommer inte att vara med på bänken, säger Pochettino.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365