Hargreaves: Liverpool bör värva Abdoulaye Doucoure

Hargreaves- Liverpool bör värva Abdoulaye Doucoure

Experten vill se Doucoure i Liverpool

Efter att Watford slagit Liverpool med 3-0 på hemmaplan säger experten Owen Hargreaves att The Reds bör värva Abdoulaye Doucoure.

I helgen bröt Liverpool sin svit på 44 matcher utan förlust. Watford vann matchen med 3-0 på sin hemmaplan och ett namn som stack ut var Watfords Abdoulaye Doucoure.

Nu säger tv-experten Owen Hargreaves att Liverpool bör tänka över en värvning av Abdoulaye Doucoure inför sommarens transferfönster.

– Han är en av de spelare i Premier League som gör störst inflytande och inte spelar i någon av de sex toppklubbarna. Han är den typen av spelare som kan ge ett lag väldigt mycket. Han brukade spela lång ner i banan men nu är han mer inne i straffområdet, säger Hargreaves i BT Sports sändning enligt Metro och fortsätter:

– Han är målfarlig, en fin passningsfot och en bra fysik. Han påminner om Paul Pogba och han en fin touch och kan avsluta. Han hade lätt kunnat spela på Liverpools mittfält, så bra är han.

Denna säsong har det blivit fyra mål och två assist på 27 matcher för Abdoulaye Doucoure. Hans kontrakt med Watford sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool nekades bud på Samu Chukwueze

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply