bet365

Här är klubbarna som slåss om att låna City-talangen

Två Championship-klubbar uppges ligga i täten i jakten på José Pozo

Manchester Citys 19-årige mittfältstalang José Ángel Pozo, med fyra A-lagsframträdanden och ett mål på meritlistan, har dragit till sig intresse från flera klubbar som vill låna honom. Nu rapporteras de två mest aktuella klubbarna, Championship-klubbarna Derby och Leeds, få slåss om spelarens signatur.

Den 19-årige spanjoren José Ángel Pozo anslöt till Manchester Citys ungdomsakademi redan 2012. Det var dock inte förrän sommaren 2014 som Pozo skickades upp till A-laget, där han nu har spenderat den gångna säsongen och gjort ett mål på fyra tävlingsmatcher, varav tre i Premier League.

Under de senaste säsongerna har det däremot mestadels blivit spel i Citys U21-lag för anfallaren, något klubben dock vill ändra på och ge honom mer A-lagserfarenhet genom en utlåning.

Intresse även från La Liga

José Pozo, som spelade i Real Madrids ungdomsakademi innan han flyttade till England, har även uppgetts vara intressant för La Liga-klubben Málaga, som då skulle vilja låna spanjoren under en säsong. Enligt brittisk media är det däremot Championship-klubbarna Derby och Leeds som nu ligger i täten i jakten på spelaren.

Enligt brittiska Shoot, så är det dessutom Derby som ser ut att vara den mest troliga destinationen eftersom de har en fördel i att tränaren Paul Clement, precis som Pozo, har ett förflutet i Real Madrid, som han var assisterande tränare för mellan 2013-2015.

José Ángel Pozo har för närvarande ett år kvar på kontraktet med Manchester City och enligt tyska Transfermarkt så värderas anfallaren till motsvarande 5,7 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply