Genoa ute efter Inter-försvarare

Genoa ska enligt uppgifter vilja förstärka försvaret och ryktas nu vara ute efter en mittback från Inter i sommarens transferfönster.

Jeison Murillo, Miranda och Martin Montoya är tre stycken försvarare som Inter har värvat i sommarens transferfönster. Att tre nya har kommit in betyder ofta att några stycken kommer dumpas och så är det även i det här fallet. Ytterbacken Yuto Nagatomo har sedan tidigare satts upp på övergångslistan och uppges jagas av två Premier League-klubbar och nu uppges även en mittback vara på väg bort från den italienska klubben, menar Football Italia.

Har tidigare nekat konkurrent

Det handlar om Marco Andreolli som uppges vara på Genoas radar. 29-åringen har sedan tidigare fått en kontraktsförslag från Sampdoria men ska enligt Football Italia ha nekat det budet, och det ska ha gjort att Genoa nu är ute efter mittbacken.

Marco Andreolli återvände till Inter sommaren 2013 men har sedan dess inte fått så himla mycket speltid. han har två år kvar på kontraktet, som alltså sträcker sig till sommaren 2017, men redan nu kan han alltså tvingas bort från klubben i och med värvningarna som den italienska klubben har gjort i sommarens tranferfönster.

Vad som händer med Andreolli i sommarens transferfönster återstår att se men mycket talar för att den 29-årige italienske mittbacken kommer lämna Inter.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply