bet365

Frank de Boer att ta över efter Ronald Koeman i Southampton

Frank de Boer att ta över efter Ronald Koeman i Southampton

Southampton är mycket intresserade av holländaren

Det ser ut som att Southampton kommer förlora nuvarande tränaren Ronald Koeman till Everton och därför har de själva börjat söka efter en ersättare, med Frank de Boer som högsta prioritet och de har redan erbjudit honom en strålande deal.

Enligt rykten som har florerat ihärdigt det senaste så ser det ut som att Southamptons nuvarande tränare Ronald Koeman kommer att gå till Everton. Det är en flytt som har varit på g ett tag och lagom till att EM drar igång kan det vara klart. Det rör sig om en deal på 6 miljoner pund om året och en kompensationssumma på 5 miljoner pund för den högt aktade holländaren. Detta innebär att Southampton måste söka sig en ny tränare de också, och som det ser ut kan de redan ha hittat sin man. Det sägs att sydkustklubben redan spanat in Sevillas tränare Unai Emery som dock förväntas bli presenterad som den nye tränaren för Paris Saint-Germain i dagarna efter avskedet av Laurent Blanc.

Express rapporterar om att Southampton istället är extremt intresserade av att få in Frank de Boer, en annan väldigt uppskattad holländare. Den före detta Ajaxtränaren fick se sitt lag snuvat på Eredivisie-titeln föregående säsong av de bittra rivalerna PSV Eindhoven innan han slutade, och han har hintat om att han kan tänka sig en flytt till den engelska fotbollen. De Boer vann fyra titlar på sex år med Ajax och har ett rykte om sig att ge unga spelare en chans, något som Southampton också sympatiserar med.

Southampton vill erbjuda de Boer en deal värd ca 3 miljoner pund om året. Det italienska Serie A laget Lazio är också väldigt intresserade av holländaren men kan dessvärre enbart erbjuda något i regionerna av 1,2 miljoner pund per år, vilket gör det engelska Premier Leaguelaget självsäkra om att de kommer kunna ro hem affären.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply