Exklusivt: Nolito till Sevilla – på plats i Spanien

bet365
Exklusivt Nolito klar för Sevilla - på plats i Spanien

Sevilla nära storvärvning

Tiden i Manchester City blev varken lyckad eller långvarig för Nolito, enligt uppgifter till Silly Season Sverige är den spanske anfallsstjärnan just nu på plats i Sevilla för att skriva på ett kontrakt. 

Så sent som igår skrev Marca att den spanske landslagsmannen Nolito är aktuell för en flytt till Sevilla. Enligt den spanska tidningen rör det sig om ett lån med köpoption för anfallaren, som inte lyckats ta en startplats i Pep Guardiolas Manchester City. Enligt Silly Season Sverige är spanjoren just nu på plats i Sevilla för att skriva på ett kontrakt med den spanska toppklubben.

Marca uppger även att flera klubbar varit intresserade av 30-åringen, som dock ska vara lockad av möjligheten att flytta tillbaka till Spanien och få spela Champions League med Sevilla.

Sparsamt med speltid i City

Fyra mål och två framspelningar blev Nolitos facit i Premier League förra säsongen, en besvikelse för spanjoren som värvades till klubben som en av La Ligas största stjärnor. Det återstår att se om en flytt tillbaka till Spanien kan få fart på den förre Celta Vigo-spelarens karriär igen.

Nolito ser i alla fall inte ut att finnas i Manchester Citys framtidsplaner, den engelska storklubben uppges bland annat ha lagt ett världsrekordbud på den franske jättetalangen Kylian Mbappé.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365