Romelu Lukaku avslöjar: “Kunde gått till Juventus”

Romelu Lukaku avslöjar: "Kunde gått till Juventus"

Juventus ville värva Romelu Lukaku

Evertonanfallaren Romelu Lukaku som jagas av Europas största klubbar berättar för den franska siten So Foot om erbjudandet från Juventus.

Romelu Lukaku har en fin säsong bakom sig i Everton där det totalt blev 18 mål på 37 matcher och det har inte varit brist på bud från storklubbar runt om i Europa. Det har pratat om allt från bud från Borussia Dortmund och Paris Saint-Germain till att anfallaren ska vilja återvända till Chelsea. För den som vill köpa loss belgaren blir det ingen billig historia då man kan tvingas betala hela 800 miljoner kronor för spelarens namnunderskift.

Nu säger spelaren till franska So Foot att han kunde skrivit på för Juventus under sin tid i West Bromwich Albion.

– När jag spelade för WBA var jag nära att skriva på för Juventus men min agent sa till mig att jag borde spela bättre och aggressivare först. Jag är en ambitiös spelare som vill vinna troféer, precis som alla spelare som Mino Raiolas representerar, bland annat Pogba och Ibrahimovic. Jag vann Champion League med Chelsea 2012 men jag ville inte röra pokalen då jag ansåg att jag inte hade bidragit till framgången, säger anfallaren och öppnar dörren för en flytt till Paris Saint-Germain.

– Skriva på för PSG? Varför inte? Jag vill spela i en klubb som siktar på att spela i Champions League, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply