Everton diskuterar förlängning med Romelu Lukaku

Everton diskuterar förlängning med Romelu Lukaku

Belgaren kan stanna i alla fall

Rapporter i England menar på att Everton skall träffa Romelu Lukakus agent Mino Raiola för att diskutera en kontraktsförlängning för den belgiske anfallaren inför den nya säsongen, detta trots att anfallaren vill till Chelsea.

Everton har länge kämpat en strid om sina två guldklimpar och värdefullaste spelare, mittbacken John Stones som med stor förmodan kommer att ansluta till Pep Guardiola och Manchester City, samt anfallaren Romelu Lukaku vars framtid ännu ser osäker ut. Många har kopplats ihop med den starke anfallaren men framförallt Chelsea är sugna på att värva tillbaka belgaren som de sålde till Everton för två år sedan.

Lukaku själv sägs vara intresserad av att sluta upp med Chelsea men Everton skall vara väldigt envetna om att få behålla anfallaren. Lukaku tjänar redan bra i klubben och har tre år kvar på sitt kontrakt, men Everton vill visa just hur mycket anfallaren betyder för dem och därför erbjuda honom ett nytt kontrakt skriver Express. Lukakus agent, Mino Raiola, är redan i England då han även jobbar som agent för Paul Pogba och försöker få ihop affären med Manchester United. Han företräder då även Lukaku i möten med Everton som kommer ske senare i veckan över 23åringens nya kontrakt.

Vidare rapporterar den engelska tidningen om att anfallaren skadade sin häl och behövdes sy i en vänskapsmatch, som slutade i förlust, mot Espanyol på söndagen men tränare Ronald Koeman sägs förvänta sig att anfallaren har tillfrisknat tills Premier League öppningsmatchen på lördag mot Tottenham.

– Det var mycket blod på hans anel och han hade tre stygn. Normalt sett så är han inte i farozonen [för nästa helg], sade tränare Koeman.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply