Dimitri Payet lämnar West Ham i januari?

Dimitri Payet lämnar West Ham?

Fransmannen kan byta klubb i januari

Dimitri Payets tid i West Ham kan snart vara över. Spelaren funderar på att byta klubb i januari, uppger Sky Sports.

Dimitri Payet har imponerat för West Ham sedan han kom till klubben i juni 2015. På grund av det har flera klubbar jagat fransmannen ett antal gånger. I somras talades det om att Manchester United kunde värva Payet och även Real Madrid sades vara intresserade av spelaren. Nu talas det på nytt om att mittfältaren kan lämna West Ham. Spelaren är öppen för ett nytt äventyr, enligt Sky Sports.

– Vi har haft en väldigt dålig start i ligan. Om jag kommer att lämna i januari? Just nu ställer jag andra frågor, men jag har inte stängt några dörrar, säger Payet enligt Sky Sports.

– Om jag skulle kunna gå till PSG eller Marseille? De har inte kommit med några förslag än.

För tillfället ligger West Ham på plats 17 i Premier League. Efter att ha inlett med endast tre vinster på säsongen elva första matcher är laget bara en poäng från nedflyttning. Skulle klubben förlora Payet skulle man kunna hamna i stora problem, då han är väldigt viktig för laget.

Bra EM

Payet var en av de bästa spelarna under sommarens EM Frankrike, där hemmanationen föll mot Portugal i finalen. 29-åringen gjorde tre mål och imponerade även i övrigt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply