Officiellt: Crystal Palace värvar Jeffrey Schlupp

Officiellt Crystal Palace värvar Jeffrey Schlupp

Premier League mästaren klar för Crystal Palace.

Då har Crystal Palace nye manager Sam Allardyce gjort klar med sitt första nyförvärv i den ghananske ytterbacken Jeffrey Schlupp som ansluter från bottenkonkurrenten Leicester City.

Vi kunde tidigare idag rapportera om att Leicester City accepterat ett, 12 miljoner pund stort, bud på ytterbacken Jeffrey Schlupp och att han under dagen rest till London för att läkarundersökas. Strax efter klockan 17.oo på fredagen kom Sky Sports med informationen att Schlupp skall ha skrivit på ett kontrakt med Palace. Kontraktet skall gälla fyra och ett halv år. Ghananen har fått snålt med speltid i Leicester sedan klubben värvade österrikaren Christian Fuchs sommaren 2015.

Ingen av klubbarna har ännu bekräftat affären men fler och fler hakar på Sky Sports uppgifter så det är nog bara en tidsfråga innan spelaren presenteras av sin nya klubb. Han skall enligt Sky Sports vara tillgänglig redan imorgon när Crystal Palace gästar West Ham. EDIT: Crystal Palace har nu presenterat spelaren och till hemsidan säger Sam Allardyce: – ”Jag är väldigt glad över att vi knutit till oss Jeffreys tjänster. Jag har beundrat honom länge, han är en väldigt atletisk och talangfull spelare. Han kommer att bidra med styrka och erfarenhet till vårt försvar, och han kommer att bli en stor tillgång för oss trots att han bara är 24 år gammal”.

Det verkar som om Schlupp inte är den enda spelaren på väg in i Palace. Vi har tidigare under dagen rapporterat att man än nära både den gamla Manchester Unitedikonen Patrice Evra, samt Arsenals högerback Carl Jenkinson.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply