Mamadou Sakho till Crystal Palace?

Mamadou Sakho till Crystal Palace

Skandalspelaren på väg till Londonklubben?

Mamadou Sakho verkar alltmer troligt lämna Liverpool efter att ha fått spendera hösten i reservlaget. Under tisdagen syntes han på plats i London och det mest pekar på att spelaren under dagen presenteras av Crystal Palace.

Under klubben försäsongsläger i USA gjorde Liverpoolspelaren Mamadou Sakho något som fick managern Jürgen Klopp att tända till ordentligt. Spelaren skickades hem från lägret, oklart varför även om det ryktades om att det berodde på bristande disciplin. Sedan dess har den 26-årige mittbacken inte alls fått spela med a-laget under säsongen och Klopp ryktas vilja bli av med honom så snart som möjligt. Sakho kommenterade situationen i en intervju med Canal Football Club häromdagen:

– ”Det är sant att jag var försenad till ett möte, det fanns en regel och jag borde ha varit mer observant. Jag anser mig inte stå över reglerna. Jag fick böter, jag blev avstängd och jag bad om ursäkt till mina lagkamrater och min manager. Jag vill inte ha några problem. Jag tränar hårt, och jag får vara med och köra i reservlaget. Dessutom kör jag en hel del med min egna tränare så jag håller mig i fin form”.

Sam Allardyce har jagat nyförvärv ända sedan han anslöt till Crystal Palace i slutet av december. Det har fortsatt gå trögt för laget i ligan och Allardyce har klargjort att man i första hand letar efter försvarsspelare. Tidigare under fönstret så har man gjort klart med försvararna Jeffrey Schlupp och Patrick van Aanholt, samt ryktats jaga såväl Arsenals Carl Jenkinson, tidigare Juventusspelaren Martin Caseres, samt just Mamadou Sakho. På en presskonferens under måndagen sade ’Big Sam’ att man hoppades få in ytterligare minst två spelare innan fönstret stänger.

Under tisdagsmorgonen tog ryktena om Sakho till Palace återigen fart och enligt Transfer Whispers var övergången högst trolig då ryktet låg på 4.3 poäng på en 5-gradig skala. Strax efter lunch späddes ryktena på ytterligare på på twitterkontot TheRedmenTV postade en bild på Sakho på en tunnelbanestation. Enligt kontot så ville han inte avslöja vart han skulle. Låt oss anta att en fortsättning kommer följa.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply