FA-cup final odds – spela gratis på FA cupfinalen 2016!

Riskfritt spel på FA cup finalen Betsson

Manchester United vs Crystal Palace: odds och riskfria spel på FA-cupfinalen

FA-cupfinalen mellan Manchester United och Crystal Palace spelas på lördag den 21 maj kl 18:30. Enligt oddset så blir det förmodligen lekstuga för Man United (1,80) som förväntas vinna mot Crystal Palace (4,70). Just nu erbjuder flera spelbolag gratisspel eller riskfria spel på FA cupfinalen.

Hos Betsson får du ett riskfritt på 200 kr och hos Unibet så får du det tredje livespelet riskfritt upp till 50 kr. UnibetBetsson och Expekt erbjuder riskfria spel och bonusar som är perfekt för dig som spetsa till spelupplevelsen på lördag. Kolla på matchen på Unibet TV och se till att utnyttja de riskfria spelen och bonusarna ifall du tänker spela!

Se FA cup-finalen gratis och få det tredje live-spelet riskfritt hos Unibet

Som du säkert redan vet så visas FA cup-finalen gratis på Unibet TV ! Skapa ett konto hos Unibet och sätt in 100 kr så kan du se matchen helt gratis. Du måste inte spela för att se matchen, utan det räcker med att du har pengar på konto. För dig som vill se finalen och betta samtidigt så är dessa erbjudanden riktig bra. Fyll spelkassan och utnyttja spelbolagens riskfria spel och bonusar.

Gillar du live betting så ska du inte missa Unibets riskfria erbjudande! Under FA-cupfinalen spelas det tredje live-spelet riskfritt hos Unibet. För att göra det hela ännu mer speciellt erbjuder Unibet dig ditt tredje live-spel på matchen riskfritt! Allt du behöver göra är att lägga två live-spel på FA Cup-finalen, för minst 50 kr per spel och med minst 1.40 i odds, så är ditt tredje live-spel försäkrat upp till 50 kr. Läs mer om erbjudandet hos Unibet

FA-Cup final odds & live stream gratis

  • Bäst odds på Crystal Palace-vinst (1): 4,70
  • Bäst odds på oavgjort (X): 3,70
  • Bäst odds på Manchester United-vinst (2): 1,80
  • Crystal Palace-vinst eller kryss (1 X): 2,07
  • Man Utd-vinst eller kryss (2 X): 1,21
  • Över 2,5 mål: 2,40
  • Under 2,5 mål: 1,60
  • Pengarna tillbaka vid 0-0.

Du hittar de senaste oddsen hos Unibet här =>

FA cup final 2016 TV kanal

200 kr gratis på FA-Cupen finalen

Spela riskfritt på FA-cup finalen hos Betsson. Inför FA-cupfinalen så är Betsson riktigt generösa och ger ett 200 kronor riskfritt spel på FA-cupfinalen mellan Manchester United och Crystal Palace som spelas på lördag den 21 maj kl 18:30.

Gör så här för att ta del av erbjudandet

1. Skapa ett konto hos Betsson
2. Gör en insättning på 100 – 1000 kronor. Du får dubbelt på kontot upp till 2000 kronor. Sätt in 1000 kr och få 2000 kr att spela för.
3. Anmäl dig på kampanjsidan och välj valfritt finalodds och kryssa i den blåa rutan på din spelkupong för att spela riskfritt på FA-Cupfinalen.
4. Om du inte vinner på ditt riskfria spel får du pengarna tillbaka utan omsättningskrav.

Till Betsson

Bonusar inför FA-Cupen finalen på lördag

GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 1000 kr i bonus 1000 kr i bonus
Live stream gratis hos Unibet Betsson bonus Live stream gratis hos bet365 Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
Hämta bonus! Hämta bonus! Hämta bonus! Spela riskfritt!

Missa inte bonusarna från UnibetBetsson och Expekt ifall du ska spela på matchen. Crystal Palace vs Man United vilken kanal? Ifall du inte vill se matchen via Unibet så kan du alltid kolla på den hos Viaplay.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply