Carl Jenkinson på väg till Crystal Palace

Carl Jenkinson på väg till Crystal Palace

Crystal Palace nära värvning av Arsenals högerback.

Crystal Palaces nye manager är aktiv på transfermarknaden. Efter att ha rapporterats vara nära både Jeffrey Schlupp och Patrice Evra verkar man nu har bått ett bud på Arsenals Carl Jenkinson accepterat.

Det händer mycket i Crystal Palace nu. Tidigare idag kunde vi rapportera om att Leicesters Jeffrey Schlupp var så gott som klar för klubben, och att man även är nära att signera Patrice Evra från Juventus. Nu verkar även nästa nyförvärv vara på väg in till klubben och det rör sig om ingen mindre än Arsenals högerback Carl Jenkinson som under säsongen endast fått starta en match trots skador på både Hector Bellerin och Mathieu Debuchy.

Crystal Palace har under säsongen läckt in mål bakåt och nye managern Sam Allardyce har sagt i en intervju att försvaret är prioritet och att han budat på ett flertal spelare. Brittiska IB Times rapporterar idag om att Arsenal accepterat ett 3 miljoner pund stort bud på den 24-årige försvararen. Arsene Wenger ska ha sagt i en intervju att man har flertalet spelare på positionen och att de har råd att avvara en spelare eller två. John CrossMirror skriver att Wenger bekräftat att Jenkinson kan komma att lämna i januari, och att man även är öppna för en försäljning av Debuchy.

Jenkinson kom i februari ifjol tillbaka till Arsenal efter två säsonger på lån i West Ham. Skulle en flytt till Palace bli av så kommer den engelske försvararen med finska rötter bli klar för sin fjärde Londonklubb i karriären. Jenkinson har spelat 90 matcher i Premier League och var med i det Arsenal som vann FA-cupen 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply