Zlatan Ibrahimović och Cesc Fàbregas i konflikt

Zlatan Ibrahimović och Cesc Fàbregas i konflikt

Chelseaspelaren irriterad på Zlatan Ibrahimović

Paris Saint-Germain avgjorde sent och besegrade Chelsea i gårdagens åttondelsfinal i Champions League. Zlatan Ibrahimović var i vanlig ordning i händelsernas centrum – den här gången i konflikt med motståndaren Cesc Fàbregas.

Zlatan Ibrahimović var i fokus under tisdagskvällens Champions League-möte mellan Paris Saint-Germain och Chelsea  Parc des Princes. Under den första halvleken hann svensken med att både dra på sig ett gult kort och att skicka in ledningsmålet för hemmalaget på frispark. Gästerna kvitterade strax innan paus genom John Obi Mikel, och det dröjde fram till slutminuterna innan inhopparen Edinson Cavani kunde avgöra matchen med sitt 2-1-mål. Men det som såg ut som en trevlig tillställning hade annat att erbjuda efter slutsignalen.

”Bråk mellan två spelare”

Det är den spanska journalisten Susana Guasch som skriver följande i Sport: ”Även om matchen mellan PSG och Chelsea verkar ha rullat på fint, så blev det bråk mellan två spelare som hamnade på tvären med varandra i Paris och som båda har spelat i Barcelona innan.” Fàbregas ska enligt journalisten ha sökt upp PSG:s skyttekung efter matchen för att konfrontera honom.

– Du snackar för mycket idag, uppges han ha sagt till ”Ibra” efteråt.

Bryr sig inte om motståndarens agerande

Zlatan själv tog inte illa vid sig av mittfältarens ord, och menar att fokuset låg på matchen hela tiden.

– I dag gick det fantastiskt bra. Jag gjorde mitt jobb och så länge jag känner att jag gör det så spelar det ingen roll vad andra säger, sa han till Viasat Sport.

Returen spelas på Stamford Bridge onsdagen den 9 mars.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply