Willian öppnar för flytt till Arsenal eller Tottenham

Willian öppnar för flytt till Arsenal eller Tottenham

Om Willian fortsätter i Chelsea eller inte är ett av ämnena som det pratas om i den engelska huvudstaden. Nu öppnar spelaren för att stanna i London och kan flytta till någon av konkurrenterna.

Willian har spelat i Chelsea sedan sommaren 2013 och har varit en av lagets viktigaste spelare de senaste säsongerna. Ett nytt kontrakt har det dock inte blivit för brassen vars överenskommelse med klubben går ut i sommar. Flertalet rykten har florerat kring spelarens framtid, nu uttalar han sig om planerna och säger att han kan byta klubb i London.

– Det är ett väldigt svårt beslut. Jag identifierar mig mycket med Chelsea och jag har mycket kärlek för klubben och fansen. Jag har dock sagt det tidigare, om jag lämnar Chelsea på ett korrekt sätt har jag inga problem att flytta till en rivaliserande klubb, säger brassen till Youtube-kanalen Desimpedidos.

Vidare säger Willian att han inte vet om han kommer stanna i London eller inte till hösten.

– Jag vet inte hur det blir, men både jag och min familj gillar London. Jag kan ännu inte svara om jag kommer att stanna i Chelsea, gå till en annan klubb i London eller lämna England, säger Willian som också påpekat att han inte fått något erbjudande av Jose Mourinho.

– Nej, jag har inte fått något erbjudande av Mourinho även om vi har en bra relation. Han är inte bara en bra tränare, han är även en bra vän till mig. Ibland pratar vi men när det kommer till klubbyte visar han stor respekt.

Willian passar dock på att hylla Mourinho.

– Jag identifierar mig mer med Mourinho än andra tränare. Han trodde på mig, gillade min fotboll och gav mig fullt förtroende. Han är den bästa tränaren jag jobbat med, avslutar stjärnan.

Klubbar som FC Barcelona och Atlético Madrid har tidigare kopplats ihop med Willian.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply