Willian flirtar med Jose Mourinho

Willian flirtar med Jose Mourinho

Chelsea-stjärnan flirtar med Tottenham

Willian som tidigare uttryckt att London är som ett andra hem för honom hyllar nu Tottenhams tränare Jose Mourinho.

Willian som för närvarande spelar i Chelsea kan bli ett av sommarens största kap. Spelaren sitter på ett utgående kontrakt med The Blues och trots att han tidigare uttalat sig om att vilja stanna på Stamford Bridge har det inte blivit någon förlängning. Nu skriver brittisk press att det kan bli en flytt till Tottenham inför nästa säsong.

Det är The Sun som menar att Willian kan komma att ansluta sig till Jose Mourinhos lagbygge i Tottenham. De har en bra relation efter tiden tillsammans i Chelsea och nu kan de återförenas igenom, fast på andra sidan London.

I en intervju med The Players Tribune hyllar brassen sin tidigare tränare, något som får spekulationerna om en flytt att dra igång.

– Jose Mourinho är självklart en av de bästa tränarna jag någonsin haft. Vi vann ligan med honom och jag och han hade en speciell relation. Han krävde väldigt mycket och det fanns en del konflikter, men det är något som är normalt. Han utmanade mig ofta och kritiserade mig när jag spelade dåligt. Hade jag gjort en bra match kunde han dock hylla mig och ge mig komplimanger. Jag älskade att ha honom som tränare och hur han organiserade allt. Vi är fortfarande vänner och ibland pratar vi. Tidigare ville han att jag skulle flytta till Manchester United när han var där. Han har alltid visat stor respekt för mig, säger Willian.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea erbjuds att värva Isco

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply