Willian bekräftar: förhandlade med Manchester United

bet365
Willian bekräftar: förhandlade med Manchester United

United ville värva Willian

Spelaren bekräftar i en intervju med Goal.com att hans agent låg i förhandlingar med Manchester United, men att han tillslut bestämde sig för att stanna i Chelsea.

Willian hade inte någon lätt förstasäsong under Antonio Conte i Chelsea, brassen fick stå i skuggan av spelare som Eden Hazard och Pedro och nu erkänner han att hans agent pratade med Manchester United om en flytt.

– Manchester kom till mig och talade med min agent, men inget hände. För Chelsea ville inte förhandla om mig och jag är väldigt lycklig i Chelsea, säger Willian till Goal och fortsätter:

– Mourinho gillar mig mycket, både som tränare och som person. Han har gett mig stort förtroende och jag är väldigt tacksam mot honom, avslutar brassen.

Willians kontrakt med Chelsea sträcker sig till och med sommaren 2020.

Willian bekräftar: förhandlade med Manchester United

Zlatan på väg tillbaka till United

”Return of the Zlat”, så titulerar brittisk media Zlatans återkomst. Svensken som fortfarande återhämtar sig från den svåra skadan han ådrog sig i april månad ser ut att komma tillbaka snabbare än förväntat och nu förhandlar man om ett nytt kontrakt med Manchester United.

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic skriver på för Manchester United efter att ha varit kontraktslös sedan början av juli månad.

Uniteds läkarteam ska vara imponerade över hur snabbt den svenske superstjärnan återhämtar sig efter sin otäcka knäskada då han tränar på Uniteds träningsanläggning Carrington. Återhämtningen ser ut att gå hela 4 månader snabbare än man trodde och till hösten man svensken bilda anfallspar med Romelu Lukaku för The Red Devils.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2017

Willian bekräftar- förhandlade med Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply