Valencias stjärnskott intresserar storklubbar

Valencias Jose Luis Gaya håller på att slå igenom i fotbollseuropa och intresserar en rad storklubbar. 

Valencia har ett riktigt hett framtidsnamn i Jose Luis Gaya som i år har slagit sig in i Valencias startelva. 19-åringen har representerat Spanien på ungdomsnivå sedan länge och verkar nu vara nära sitt internationella genombrott. Efter Juan Bernat lämnat Valencia och flyttat till Bayern München har Gaya äntligen fått chansen att visa framfötterna från start.

The Mirror rapporterar att Manchester CityChelsea och Real Madrid är väldigt intresserade av att köpa in supertalangen. Manchester City skall vara allra hetast på gröten då klubben är på väg att sälja Aleksandar Kolarov som vill lämna.

 Låg köpklausul lockar till snabb affär

Med den stundande försäljningen av Kolarov i åtanke är en snabb affär inte helt otänkbar då Gaya har en köpklausul på dryga 13 miljoner euro, vilket inte bör vara några större problem för City att lägga fram.

Fabio Coentrao lär troligen lämna Real Madrid i sommar och då verkar huvudstadsklubben vara förtegna om att ersätta honom med just Gaya eftersom klubben inte lär göra någon större ekonomisk förlust på spelarutbytet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply