bet365

Valencia bekräftar intresse av John Obi Mikel

Valencia bekräftar intresse av John Obi Mikel

Chelsea-stjärnan på Valencias radar

John Obi Mikel ser ut att lämna Chelsea i januari. Nu bekräftar Valencia att man är intresserade av mittfältaren, vars kontrakt med Chelsea går ut efter den här säsongen. 

John Obi Mikel anslöt till Chelsea 2006 och har i många år varit en viktig spelare på Londonlagets mittfält. Nu ser nigerianen dock ut att gjort sin sista match i den blåa tröjan. 29-åringen har inte spelat någon match för serieledarna den här säsongen och har ett kontrakt som går ut till sommaren. Vilket gör att Chelsea förmodligen är beredda att sälja mittfältaren i januari för att få pengar för honom. Enligt ESPN har Milan, Marseille och klubbar i den kinesiska ligan lagt bud på den nigerianske landslagsmannen – men nu verkar det som att spanska Valencia är närmast en värvning.

– Vad gäller Mikel fick jag lova att träffa honom  i London av Chelsea på juldagen. Jag har informerat honom om möjligheten att gå till oss. Han har sagt att han ska tänka på det, säger Valencias sportchef Garcia Pitarch till Superdeporte.

Kom från norska Lyn

John Obi Mikel anslöt till Chelsea från norska Lyn 2006, och har gjort 240 matcher på Premier League-lagets mittfält sedan ankomsten. Men nu ser alltså La Liga och Valencia ut att kunna bli nästa destination för spelaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply