Uppgifter: Lukaku olycklig – vill återvända till Inter

Uppgifter: Lukaku olycklig - vill återvända till Inter

Återkomsten för Romelu Lukaku i Chelsea har inte gått som spelaren hoppats. Nu sägs han vilja återvända till Inter där han tidigare spenderat två säsonger.

Inför säsongen återvände Romelu Lukaku till Chelsea efter att ha spenderat tid i Everton, Manchester United och Inter. Engelsmännen betalade då 113 miljoner euro för anfallaren och det blev en fin inledning på säsongen då målproduktionen kom igång direkt.

Under hösten och vintern har Lukaku sagts vara olycklig på Stamford Bridge och i mellandagarna gick han ut och bekräftade det själv.

– Efter två år i Italien, där jag jobbade så hårt i Inter med fysstaben och kostspecialisten, känner jag mig bättre än någonsin. Men jag är inte nöjd med situationen i Chelsea, det är normalt. Coachen (Thomas Tuchel) har valt att spela med ett annat spelsystem, men jag får inte ge upp. Jag måste fortsätta jobba och vara professionell, sa Lukaku då till Sky Sports.

I samma intervju öppnade belgaren upp om att avskedet av Inter-fansen inte blev det bästa och att han drömmer om att återvända en dag till Milano.

– Det var inte menat att hända på det sättet. Sättet jag lämnade Inter på, sättet jag kommunicerade med fansen, det irriterar mig. Jag vill be om ursäkt till Inter-fansen, jag borde ha pratat med er först, sa Lukaku och öppnade upp om framtidsplanerna:

– Nu är det rätt tid att prata, för jag sa att jag alltid kommer ha Inter i mitt hjärta och jag hoppas genuint att jag en dag återvänder för att spela där. Inte i slutet av min karriär, utan när jag fortfarande är på nivån för att vinna fler titlar.

Nu skriver La Gazzetta dello Sport att spelaren meddelat att han vill återvända till Inter i sommar. Lukaku befinner sig för närvarande i en formsvacka och var petad i Chelseas CL-match mot Lille. 28-åringen ska vara villig att gå ner i lön för att få till en övergång då han är ”desillusionerad” över tillvaron i Chelsea.

Sedan återkomsten till Chelsea har Lukaku stått för tio mål och två assist på 28 matcher.

Lukaku har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Öppnade för flytt – nu sågas Neymar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply