Uppgifter: Kepa kan lämna Chelsea för spel i Lazio

Uppgifter: Kepa kan lämna Chelsea för spel i Lazio

Målvakten har tappat startplatsen till Edouard Mendy och sägs nu kunna lämna Chelsea. Lazio ska vara den klubb som ligger bäst till för att knyta till sig spelaren.

Kepa Arrizabalaga, 27, har haft en karriär med upp- och nergångar. Efter att ha imponerat i spanska Athletic Club värvades han till Chelsea med skyhöga förväntningar. Det gick dock inte som man hoppats på efter flytten till Stamford Bridge då dåliga insatser tillsammans med dåligt uppförande har gjort att spanjoren förpassats till bänken till förmån för Edouard Mendy.

Nu uppger The Sun att Kepa kan vara på väg bort och att det kan bli en återförening med den tidigare Chelsea-tränaren Maurizio Sarri, som ska vara positiv till att hämta in spelaren. Det är dock oklart om det handlar om en utlåning eller en permanent övergång.

Samtidigt skriver tidningen att Kepas inställning till en flytt inte ska vara den mest positiva och att spelaren istället vill stanna i London för att slåss om en startplats, något som dock kan bli svårt.

Kepa kom till Chelsea sommaren 2018 för en prislapp på 80 miljoner euro. Något som gjorde honom till världens dyraste målvakt genom tiderna.

SE ÄVEN: Uppgifter: Ajax visar intresse för att värva Hammarby-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply