Uppgifter: Kanté lämnar endast Chelsea för en klubb

Uppgifter: Kanté lämnar endast Chelsea för en klubb

Kanté till Real Madrid?

Enligt fransk press ska N’Golo Kanté ha nobbat en flytt till Paris Saint-Germain. Mittfältaren sägs endast vara intresserad av Real Madrid om han bestämmer sig för en flytt från Chelsea.

Tidigare i veckan hoppade N’Golo Kanté in i vinstmatchen mot Malmö FF på Stadion i Malmö. Mittfältaren som anses vara en av världens bästa på sin position kopplas ofta ihop med en flytt från Stamford Bridge. Nu rapporterar fransk press att spelaren har nobbat flytt till Paris Saint-Germain. Kanté sägs inte vilja lämna den engelska huvudstadsklubben men skulle han göra det ska det endast finnas en klubb som är aktuell.

Enligt Le10 Sport ska Kanté inte ha som plan att lämna The Blues. skulle han göra det är det dock Real Madrid som ska vara den enda intressanta klubben för den före detta Leicester-mittfältaren. I övrigt ska även FC Barcelona och Bayern Munchen vara intresserade av Kanté.

Något som dock kan vara ett hinder för en flytt är spelarens lön. Kanté tjänar för närvarande runt 325.000 euro i veckan, en lön som inte många klubbar är kapabla till att betala.

SE ÄVEN: Lista: Tio spelare Chelsea sålde för tidigt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply