bet365

Uppgifter: Juan Mata till Valencia

Uppgifter: Juan Mata till Valencia

Mata är eftertraktad på transfermarknaden

Juan Matas framtid ser oviss ut och med nye tränaren Jose Mourinho ser det inte ut som att han kommer att få stanna i klubben men såväl Everton som Valencia är några av flertalet klubbar som intresserar sig för mittfältaren.

Juan Mata har en osäker sommar framför sig. Den spanske mittfältarens framtid ser väldigt osäker ut, med nye Manchester Unitedtränaren Jose Mourinho vid rodret. Mourinho var även tränare för Mata medans de jobbade tillsammans i Chelsea och det var just Mourinho som sålde Mata till United i första taget. Därför ser det inte särskilt troligt ut att Mata får stanna kvar i United och han har sedan tidigare kopplats ihop med en flytt till Everton. Nye Evertontränaren Ronald Koeman är väldigt intresserad av spanjorens tjänster och ser honom som en fungerande del i sin nya plan, då han redan jobbat tillsammans med Mata under deras tid tillsammans i Valencia.

The Daily Star rapporterar nu om att även La Ligalaget Valencia har gått in i racet om mittfältaren och är väldigt benägna att värva tillbaka spanjoren. Mata har sedan tidigare spelat i klubben, mellan 2007 och 2011. Valencias ägare Peter Lim sägs ha tagit kontakt med sina United-kontakter och har bett dem om att hålla honom informerad angående Matas framtid.

Mata sägs dock vara beredd för att kämpa för sin plats och framtid i klubben och sägs vilja jobba sig till en startplats i Mourinhos startelva.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply