bet365

Uppgifter: Everton satsar på Jamie Vardy

Uppgifter Everton satsar på Jamie Vardy

Beredda att betala 40 miljoner pund

Everton, som har gått hårt ut på transfermarknaden under den gångna sommaren, rapporteras vara villiga att värva Leicester Citys anfallare Jamie Vardy under näsan på Chelsea.

Everton har haft en extremt upptagen sommar, där de har värvat spelare till höger och vänster. De har gjort totalt åtta stycken nyförvärv, från Burnleys Michael Keane, Jordan Pickford från Sunderland till Swanseas Gylfi Sigurdsson. De har värvat tillbaka sin gamla stjärna Wayne Rooney från Manchester United och de har även sålt av en del spelare, däribland anfallsstjärnan Romelu Lukaku, till just Manchester United. De ryktas även kunna komma att sälja Ross Barkley till Tottenham.

Men än sägs de inte vara färdiga i sommarens transferfönster. Enligt uppgifter till engelska tidningen the Mirror skall Everton vara väldigt intresserade av att värva Leicester Citys Jamie Vardy. Den 30-årige anfallaren sägs med sin erfarenhet kunna bli den sista biten i pusslet för tränare Ronald Koeman och hans ambitioner om en topp fyra placering.

Det enda som ligger i vägen för en flytt är nuvarande Premier League-mästarna Chelsea, som också uppges vara intresserade av Vardy. De vill ersätta Diego Costa med den hete engelsmannen. Chelsea uppges vara beredda att punga ut 40 miljoner pund för Vardys signatur, något som Everton måste kunna mäta upp till om de vill ha en chans att sätta Vardy på topp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply