Uppgifter: Eto’o nära klubbyte – igen

Samuel Eto’o nära ny flytt

Rutinerade Samuel Eto’o ser ut att byta klubb igen efter bara en halv säsong i Sampdoria. Ny klubbadress rapporteras vara turkiska Antalyaspor.

I vintras flyttade 34-årige Samuel Eto’o från Everton för spel i Italien och klubben Sampdoria och skrev då ett treårskontrakt med klubben. Nu ser han dock ut att bryta kontraktet för att möjliggöra en flytt till Turkiet och klubben Antalyaspor, som enligt den turkiska källan aksam.com förhandlat med forwarden i veckan.

Uppges skriva på treårskontrakt

Förra veckan bekräftade Sampdorias president, Massimo Ferrero, att Eto’o med största sannolikhet lämnar klubben i sommar. Uttalandet öppnade upp dörren för andra intressenter, däribland Antalyaspor, som under den senaste veckan förhandlat via videokonferenser med Eto’o och under dessa praktiskt taget kommit fram till en muntlig överenskommelse. Därför väntas Eto’o inom en snar framtid skriva under ett treårskontrakt med klubben.

Flera klubbyten – på bara fyra år

Eto’o är alltså enligt aksam.com långt gången i förhandlingsprocessen med Antalya-klubben och uppges vara intresserad av en flytt. Om Eto’o skulle genomföra klubbytet blir det hans femte (!) på bara fyra år. Sedan han lämnade Inter 2011 har han nämligen spelat för inte mindre än fyra klubbar i form av FC Anzhi, Chelsea, Everton och Sampdoria.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365