Uppgifter: Eden Hazard stannar i Chelsea

Uppgifter: Eden Hazard stannar i Chelsea

Mittfältaren sägs vilja stanna i London

Chelseas Eden Hazard har ryktats kunna lämna Chelsea under en längre tid, med bland annat Real Madrid väldigt intresserade av mittfältaren, men den belgiske yttern sägs inte ha några planer på att flytta till Madrid.

Chelseas belgiske ytter Eden Hazard hade en turbulent säsong förra året, där han underpresterade rejält tillsammans med övriga i laget och klubben hamnade på en sjundeplats i Premier League. Men efter att Antonio Conte hamnade på klubbens lönelista och fick tillgång till omklädningsrummet, har den italienske tränaren lyckats med att röta upp Chelsea och fått dem på rätt spår igen, och för tillfället så leder de ligan med tio poängs försprång ner till tabelltvåan Tottenham.

Hazard har även han lyckats med att komma tillbaka till sin gamla form och har gjort elva Premier League-mål på 26 matcher hittills. Hazard, som kom till Chelsea 2012 och direkt tog en plats i laget, har med sin återkommande matchform väckt intresse hos bland annat Real Madrid, som sägs vara mycket intresserade av yttern. Mittfältaren, som sedan länge ryktats vara på väg att flytta, har dock inga intentioner på att lämna Stamford Bridge skriver Evening Standard. Tidigare under säsongen kommenterade Hazard själv ryktena.

– Om jag någonsin lämnar, kommer det att bli efter att ha vunnit en titel. Du behöver avsluta på topp, så att folk kommer ihåg då av rätt anledningar, sade Hazard via Evening Standard.

Chelsea ligger bra till för en ligatitel, då de enbart behöver 24 poäng från deras sista elva matcher. Trots att Hazard skulle kunna komma att knipa sin andra Premier League-medalj på tre säsonger sägs han dock inte lämna klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply