Uppgifter: Chelsea sätter prislapp på Eden Hazard

Uppgifter: Chelsea sätter prislapp på Eden Hazard

Eden Hazard får prislapp för Madrid-flytt

Belgaren har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt. Nu sätter Chelsea en prislapp för superstjärnan som ryktats vara på väg till Real Madrid den kommande sommaren.

Real Madrid har inte haft någon lyckad höst när det kommer till spel i La Liga. För tillfället ligger marängerna på fjärde plats i i tabellen med hela tio poäng upp till FC Barcelona. Det pratas mycket om att man kommer att värva stort inom kort för att lösa anfallsproblemen och det namn det pratas mest om är Eden Hazard. Belgaren har vid flera tillfällen flirtat med Real Madrid om en flytt och nu sätter The Blues en prislapp för att släppa storstjärnan.

Enligt brittisk press kommer Chelsea acceptera bud på spelaren på 112 miljoner euro. Efter säsongen kommer Hazard endast ha ett år kvar på sitt kontrakt och för att vara säkra på att få in en stor summa kan man acceptera en affär i sommar. Tidigare har det pratats om att Chelsea kräver över 200 miljoner euro för sin stjärna men då kontraktslängden blir allt kortare har man även valt att sänka prislappen.

SE ÄVEN: LISTA: Tio spelare som inte lyckades i Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply