Uppgifter: Chelsea och Manchester United gör upp om Coutinho

Uppgifter- Chelsea och Manchester United gör upp om Coutinho

Enligt spansk press kommer Philippe Coutinho inte att fortsätta i FC Barcelona. Nu ska Chelsea och Manchester United göra upp om brassens underskrift.

Att Philippe Coutinho inte har någon framtid i FC Barcelona är allt mer klart. Den spanska storklubben är på jakt efter andra spelare samtidigt som truppen är full med offensiva stjärnor. Det ser mer ut att vara en tidsfråga innan Coutinho blir klar för en ny klubb, detta trots att Barcelona har problem att hitta en klubb som vill köpa loss stjärnan.

Enligt Mundo Deportivo ska Manchester United och Chelsea fortfarande vara intresserade och Coutinho och ska vara de klubbar som gör upp om spelarens tjänster. Barcelona siktar på att göra sig av med spelaren innan den 30 juni och det mest troliga är att det blir en flytt till Premier League.

Barcelona har tidigare sänkt prislappen på Coutinho för att få till en affär. Till en början krävde man 120 miljoner euro. En prislapp man sänkt till 80 miljoner euro. Nu ser man dock ut att få sänka den ytterligare för att få tillbaka en del av 145 miljoner euro man betalade för spelaren i januari 2018.

Även Newcastle United har sagts vara intresserade av Coutinho.

Spelaren har kontrakt med Barcelona till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG intresserade av Theo Hernández

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply