Uppgifter: Chelsea närmar sig värvning av Kovacic

Uppgifter: Chelsea närmar sig värvning av Kovacic

Kovacic detaljer från att stanna i Chelsea

Spelaren som varit utlånad från Real Madrid till Chelsea under den gångna säsongen sägs nu stanna på Stamford Bridge för en permanent övergång.

Mateo Kovacic kommer att presenteras som CHelsea-spelare inom kort. Efter att ha spenderat den gångna säsongen på Stamford Bridge står det nu klart att The Blues köper loss kroaten efter att ha kommit fram till en överenskommelse med Real Madrid om en affär. Real Madrid sägs få in drygt 45 miljoner euro för spelarens tjänster, en summa som båda parterna ska vara nöjd med. Kovacic gjorde det väldigt bra under sitt år i Premier League och då Real Madrid valt att storsatsa på andra namn finns mittfältaren inte längre med i Zidanes planer inför 2019/2020

Chelsea har för närvarande ett registreringsförbud vilket gör att man inte kan skriva in nya spelare i truppen. Då Kovacic dock redan spelade i klubben den gångna säsongen får Chelsea nu alltså möjligheten att köpa loss VM-finalisten från 2018.

I och med affären lämnar Kovacic tillslut marängerna efter några svåra år i klubben. Under sin tid på Estadio Santiago Bernabéu var Kovacic med och vann tre Champions League-titlar samt en La Liga-titel men efter brist på speltid lånades han ut till Chelsea, där han nu kommer fortsätta spelare under de närmsta åren.

Det är tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifterna och menar att affären kommer bli officiell inom kort.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply