Uppgifter: Chelsea med megabud för att behålla Hazard

Uppgifter: Chelsea med megabud för att behålla Hazard

Chelsea hoppas på att förlänga med Hazard

Spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2020 sägs vara väldigt intresserad av att flytta till Real Madrid. Chelsea har dock inte gett upp hoppet och vill nu erbjuda belgaren en otrolig lön för att fortsätta.

Det går inte många dagar utan att det ryktas om att Eden Hazard kan gå till Real Madrid. Ena dagen är belgaren öppen för en flytt till den spanska huvudstadsklubben och dagen därpå är han villig att stanna på Stamford Bridge.

Chelsea är medvetna om att man måste göra en stor ansträngning för att Hazard ska stanna i klubben och nu planerar The Blues att göra honom till Premier Leagues bäst betalda spelare. 

Det är The Telegraph som rapporterar att Chelsea erbjuder hela 460.000 i veckan för att Hazard ska stanna i klubben. Chelsea blev för ett par dagar sedan straffade med ett transferförbud av FIFA och för att inte tappa kvalité kommer man nu göra allt för att Hazard ska stanna i klubben.

Det är oklart hur Hazard ska se på att skriva på ett nytt kontrakt med summan men superstjärnan är väl medveten om att Chelsea kommer göra nästan vad som helst för att förlänga spelarens kontrakt i den kritiska situation som klubben befinner sig i.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply