Uppgifter: Chelsea jagar Evertons multimiljon-duo

Uppgifter: Chelsea jagar Evertons multimiljon-duo

Klubben vill att Lukaku återvänder till London

Evertons Romelu Lukaku och Ross Barkley är två högt värderade spelare som Chelsea ryktas vilja åt, och den engelska storklubben är beredda att betala stora summor upp mot 100 miljoner pund.

Chelsea ryktas vara intresserade av att värva tillbaka Evertons stjärnanfallare Romelu Lukaku, och hans kollega Ross Barkley på mittfältet, en viktig kugge i Evertons mittfält, och de sägs vara beredda att betala stora summor pengar för stjärnorna, detta skriver den engelska tidningen the Telegraph.

Det är sedan tidigare känt att Lukaku inte är intresserad av att skriva under ett nytt kontrakt med Everton, och Chelsea har länge varit intresserade av att få sin talang tillbaka och ser nu sitt tillfälle att svepa in och värva tillbaka stjärnan, som under sina senaste säsonger i Premier League varit uppe i toppen av den engelska skytteligan. Därtill sägs Stamford Bridge-klubben vara intresserade av Lukakus klubbkollega, Ross Barkley. Den unge mittfältaren har inte heller han långt kvar på sitt kontrakt, som går ut sommaren 2018.

Enligt uppgifter skall Chelsea vara beredda att betala vad som krävs för de båda stjärnorna, och Everton sägs hålla fast vid att de vill ha minst 65 miljoner pund för Lukaku, och ytterligare 30 miljoner pund för Barkley, vilket gör att den sammanlagda summan landar på mer än 100 miljoner pund för duon. Chelsea, som sålde Oscar i vinterns transferfönster för 60 miljoner pund, sägs även kunna tänka sig att sälja Diego Costa och därmed få ihop den summa som krävs. De har även råd att hålla duon på sin lönelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply