Uppgifter: Chelsea intresserade av Wesley Fofana

Uppgifter: Chelsea intresserade av Wesley Fofana

Tre av Chelseas försvarsspelare sitter på utgående kontrakt och det är osäkert om de kommer att fortsätta i klubben eller inte. Nu kommer uppgifter om att The Blues ska vilja hämta in Wesley Fofana för att säkra upp efter eventuella tapp.

Chelsea har under hösten och vintern sagts jobba på att förlänga kontrakten med Antonio Rüdiger, Andreas Christensen och Cesar Azpilicueta. Det är fortfarande oklart om trion kommer att stanna eller inte på Stamford Bridge, därför jobbar klubben nu för att försäkra sig om ersättare om det skulle bli något tapp.

Enligt Goal ska Chelsea med Thomas Tuchel i spetsen ha pekat ut Wesley Fofana, 20, från Leicester som ett av namnen att ersätta någon av de ovanstående försvararna med. Det är dock oklart hur mycket The Blues kan tänka sig att betala samt hur mycket Leciester City skulle kräva för att släppa fransmannen.

Fofana kom till Leicester under sommaren 2020 och skrev då på ett femårskontrakt med klubben. Något som gör att det inte ser ut att bli någon billig affär för Chelsea när man vill stärka defensiven inför nästa säsong.

Spelaren har haft en skadekantad höst men stod förra säsongen för 38 framträdanden på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: FC Barcelona vill sälja två storstjärnor inom kort

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply