Uppgifter: Chelsea i möte med Higuaín

Uppgifter: Chelsea i möte med Higuaín

Higuaín till Chelsea?

Chelsea ska ha varit i möte med Gonzalo Higuaíns agent för att diskutera en möjlig övergång. Juventus sägs vara positiva till en försäljning av 30-åringen som ser ut att ha gjort sin sista match på Allianz Stadium.

Under tiden som Álvaro Morata närmar sig en flytt från Chelsea för att återvända till Juventus förbereder italienarna sig på att göra sig av med Gonzalo Higuaín. Argentinaren som hunnit bli 30 år kan vara inne på sin sista tid i klubben och nu kommer uppgifter om att det ska finnas kontakt med Chelsea om en flytt till Stamford Bridge under sommarens transferfönster. Det är italiensk media som under torsdagen kommer med uppgifter om att argentinaren kan vara på väg att flytta till de sydvästra delarna av London. Det hela ska vara ganska långt gånget och en övergång kan komma att bli av efter sommarens VM-slutspel.

Det är tv-kanalen Sportitalia som kommer med uppgifter om att spelarens bror, tillika agent, Nicolas Higuaín ska ha varit på ett möte med Chelsea om en flytt i sommar. I Chelsea har man dock större huvudbry för tillfället då Roman Abramovich och klubbledningen är på jakt efter en ny tränare. Antonio Conte ser inte ut att fortsätta på tränarposten men det är fortfarande oklart vem som kommer ta över rodret hos The Blues den kommande sommaren.

Gonzalo Higuaín befinner sig för närvarande med Argentinas VM-trupp och kommer inom några dagar att åka till Fotbolls VM i Ryssland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply