Uppgifter: Chelsea försöker vinna i kampen om Joao Felix

Uppgifter: Chelsea försöker vinna i kampen om Joao Felix

Joao Felix til Chelsea?

Spelaren som slagit igenom i Benfica finns på önskelistan hos flera av Europas största klubbar. Tidigare har Liverpool lagt ett bud på spelaren som nu även jagas av Chelsea under transferfönstrets sista dag.

Liverpool har under de senaste veckorna kopplats ihop med Benficas mittfältare Joao Felix. Det dröjde inte lång tid innan flera intressenter dök upp och nu är det en hel lista som jagar spelarens underskrift. Det senaste laget i mängden som vill knyta till sig Felix är Chelsea. Den engelska huvudstadsklubben ska planera ett bud för spelaren som i gårdagens Benfica-vinst stod för ett mål och två assist.

Det är Sport Bild som kommer med uppgifter om att Chelsea vill värva spelaren men att även Bayern Munchen och Borussia Dortmund kan lägga sig in i jakten.

Spelarens utköpsklausul ligger på 120 miljoner euro och det är oklart hur mycket The Blues är beredda att punga ut för att få till en värvning. Liverpool har tidigare erbjudit drygt 65 miljoner euro för Felix men budet blev nekat enligt flera tidningar i Portugal.

Det mesta tyder på att det kommer krävas en bit över 100 miljoner euro för att Benfica ska släppa spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply