Uppgifter: Barcelona på nytt intresserade av Willian

Uppgifter: Barcelona på nytt intresserade av Willian

Willian till FC Barcelona?

Brassen som var på FC Barcelonas radar redan den gångna sommaren är på nytt ett namn som spanjorerna kan tänka sig att värva under det kommande transferfönstret. Detta enligt brittisk press.

Det har under det senaste året varit prat om huruvida Willian kommer att fortsätta i Chelsea eller inte den kommande säsongen. Brassen har varit ganska kritiserad av fansen på Stamford Bridge och det har pratats om bland annat en flytt till antingen La Liga eller Serie A. Nu skriver brittisk press att intresset på nytt finns i La Liga där FC Barcelona ska vara villiga att köpa loss brassen under sommarens övergångsfönster. Barca ska förra sommaren ha presenterat ett bud på 60 miljoner euro för spelarens tjänster men efter att ha blivit nekade kommer man försöka på nytt om ett par månader.

Det är The Telegraph som skriver om Barcelonas förnyade intresse att värva brassen som i sommar endast kommer ha ett år kvar på sitt kontrakt med The Blues. Barcelona kommer därmed att presentera ett lägre bud än det man la fram för ett år sean och nu hoppas man kunna förstärka med brassen inom kort.

En affär kommer dock inte bli lätt att få till. Chelsea är nämligen straffade med ett registreringsförbud vilket innebär att man inte kan skriva in några nya spelare i truppen under de två kommande övergångsperioderna. Det innebär att man även kommer att vara väldigt hårda med vilka spelare som lämnar Stamford Bridge under tiden som förbudet gäller. Chelsea kommer därmed göra en extra ansträngning för att Willian ska vara kvar i sydvästra London även nästa säsong för att inte tappa alldeles för mycket offensiv klart. Detta då Eden Hazard ser ut att skriva på för Real Madrid när pågående säsong är över.

SE ÄVEN: Barcelona – Manchester United på TV, allt om supermatchen här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply