Uppgifter: Alvaro Morata klar för Chelsea

Uppgifter: Alvaro Morata klar för Chelsea

Affären sägs vara klar

Chelsea har under en tid visat intresse för Real Madrid-anfallaren Alvaro Morata och, med Eden Hazard som kan komma att flytta åt andra hållet, är en deal för den 24-årige spanjoren enligt rapporter så gott som klar.

Londonklubben Chelsea är på väg mot att ta sin andra titel på tre år, under den nye tränaren Antonio Conte som har hyllats av alla. Efter förra årets katastrofsäsong, där laget slutade på en tiondeplats, har Conte med små medel lyckats återuppliva hela truppen och fått spelare som Eden Hazard och Diego Costa tillbaka på banan.

Till sommaren skall det dock göras affärer och det har tidigare talats om att Diego Costa kan säljas, då han bland annat uppges vilja återvända till sin gamla klubb. Det har även ryktats häftigt om Eden Hazard, som har kopplats med en flytt till Real Madrid, som ser ut att materialisera sig allt mer och mer.

I denna flytt sägs även Alvaro Morata vara inblandad och det har sagts att den spanske anfallaren kan gå till Chelsea som en del av dealen. Enligt uppgifter från spansk media via Daily Star är dealen gällande Morata klar och 24-åringen kommer att lämna Madrid för London till sommaren. Morata, som köptes tillbaka från Juventus förra sommaren, har inte fått mycket spelutrymme och har sagts vilja flytta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365