Thibaut Courtois missade träningen – nära Real Madrid

Thibaut Courtois missade träningen - nära Real Madrid

“Flydde träningen” – på väg till La Liga-giganten

Engelsk media rapporterar just nu om en påstådd undanflykt från Chelseas träningar från Thibaut Courtois. Något som tyder på att han ska göra vad som krävs för att övervinna racet mot klockan och kunna gå till Real Madrid under sommaren.

Det har ryktats länge om Real Madrid velat skaffa in en ny spelare, och belgaren Courtois har varit nära under ett par säsonger. Men efter Chelseas usla säsong ifjol, där London-klubben kommer att missa spel i Champions Legue, så kan målvakten nu komma att lämna klubben.

Missade träningen

SE HÄR: Friidrotts EM 2018 live stream

Enligt trovärdiga Sky Sports så ska den belgiske landslagsmannen ha missat Chelseas senaste träning. Det för att troligen göra som den förre lagkamraten Diego Costa (i både Atletico Madrid och Chelsea), nämligen bråka sig bort från klubben.

Thibaut Courtois är endast 26 men har mängder av erfarenhet. Efter att ha slagit igenom i den belgiska ligan köptes han av Chelsea sommaren 2011. Han lånades då ut till Atlético Madrid där det blev en La Liga-titel, en Copa del Rey-titel och en finalförlust i Champions League. Efter återkomsten till Chelsea har det bland annat blivit två Premier League-titlar. Han uppges samtidigt kosta Real Madrid, om de köper honom, upp emot 400 miljoner kronor. Men det lär kunna bli betydligt mer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply