Terry tackar nej till Moskva

Terry tackar nej till Moskva

Terry säger nej till Spartak

Spartak Moskva var klubben som den förre Chelsea-stjärnan John Terry var på väg att gå till. Men nu verkar det inte bli så.

Det eftersom han inte vill flytta till Ryssland av familjeskäl. Det här är något som Sky Sports Italia uppger. Samtidigt som Spartak nu verkar vara ett minne blott så ryktas det om att han kan gå tillbaka till Aston Villa igen. En Chelsea-flytt verkar dock inte vara aktuell.

Moskva var ännu närmare

LÄS MER SPORT: NHL odds

Fast det som verkar vara ännu mer troligt just nu är det faktum att den förre Chelsea FC-stjärnan går till Ryssland. Där skulle han kunna komma att stöta på sin forne rival Steven Gerard. För Spartak Moskva och FC Rangers, där Gerrard just nu befinner sig, kommer att spela i samma grupp.

Däremot är det inte helt klart om de kan mötas. För enligt uppgifter från Sky Sports så kan det bli som så att Terry inte bli spelklar under EL:s gruppspel. Men det återstår förstås att se. Att en övergång till Moskva blir klart inom en kortare framtid verkar dock många vara överens om är möjligt. Men nu när det inte blir en Moskva-flytt får vi se vilken klubb det istället kan komma att handla om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply