”Skulle adrig köpa Hazard”

Den före detta Bayern München-spelaren säger i en intervju med Het Nieuwsbladof att Bayern aldrig skulle värva Eden Hazard även om de fick chansen.

Flera av Europas storklubbar vill försöka köpa loss Eden Hazard från Chelsea. Det har ryktats om bland annat Real Madrid, Barcelona och Bayern München men ni går den före detta storspelaren Daniel van Buyten ut och säger att den tyska klubben inte haft något intresse för belgaren.

– ”Bayern skulle aldrig värva en spelare som Hazard. Han skulle kosta mellan €70-80 miljoner vilket är extremt mycket pengar, även för Bayern. De hade hellre köp en tonåring för runt €5 miljoner euro” säger den gamle försvarsspelaren i en artikel som publicerades i dagarna.

Enorm utveckling

Sen Eden Hazard kom till Chelsea har han utvecklats enormt och växt ut till ligans bäste spelare, något han även fick pris för för inte så längesen. Denna säsong har varit den bästa sen han kom till Chelsea och har totalt stått för 19 mål och 10 assist, något som gjort att framför allt Real Madrid ska vara otroligt intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply