”Romelu Lukakau perfekt för Chelsea”

Drogba: Uteslut inte att Lukaku går till Chelsea

Romelu Lukaku är namnet på allas läppar just nu. Den 23-årige belgaren fortsätter sin succé i Premier League och Everton och går just nu mot att vinna skytteligan i England. Då dyker rykten upp om att ännu fler storklubbar har börjat göra rejäla anbud på anfallaren.

Den belgiske superstjärnan Romelu Lukaku presterade bra i Chelsea när han var där på lån i London-klubben. Det tog dock tre försök att verkligen komma in i det hela för den 191 centimeter långa målskytten.

Men när han väl kom i Chelsea, ja då blev det en rejäl ketchupeffekt. Under säsongen 2013/2014 lossnade det rejält i den blåa Chelsea-tröjan och London-klubben ville behålla honom. Anfallaren valde dock att återvända till Everton, men nu kan han vara på väg bort.

Storklubbarna rycker i stjärnan

SE ÄVEN: Det hade Lukaku haft i lön i Chelsea

Många klubbar har ryckt i honom en längre tid. Bara på den här säsongen har Lukaku gjort 23 mål och sex assist på 31 matcher, något som såklart väckt stort intresse. Klubbar som Real Madrid och Juventus ska vara benägna att värva honom, men framför allt handlar det om Chelsea.

Laget från den engelska huvudstaden sägs förbereda ett bud på 23-åringen under sommaren. Få tror att han kommer kunna säga när, det efter att anfallaren presterat gång på gång i Everton medan lagt ännu inte nåt några stora resultat. En av de som tror att Lukaku kan skriva på för Chelsea under sommarens transferfönster är Drogba. Samtidigt säger Sky Sports expert Gary Cotterill menar att belgaren skulle vara perfekt för Chelsea.

För Chelseas del gäller det att fokusera sig på nästa hemmamatch i Premier League. Då möter man Manchester United i ligan på Old Trafford.

Vem vinner Premier Leagues skytteliga? Lukaku är storfavorit men Zlatan, med inte allt för många mål, har hela 17 gånger pengarna i odds på att han ska göra flest mål efter 38 omgångar.

Spelare Klubb Odds
Romelu Lukaku Everton 1,30
Harry Kane Tottenham 7,00
Sergio Aguero Manchester City 17,00
Zlatan Ibrahimovic Manchester United 17,00

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply