Presidenten: Sarri nära Chelsea

Presidenten Sarri nära Chelsea

Conte på väg bort – här är ersättaren?

Brittisk press menar att italienaren inte kommer fortsätta sin tränarkarriär på Stamford Bridge och att Conte nu lämnar klubben inom kort. Dessutom verkar en ersättare bli klar för Chelsea inom en snar framtid.

Chelsea byter ofta tränare och man har haft en hel del namn på bänken under de senaste åren. Rapporterna om att Antonio Conte ska vara inne på sin sista tid i Chelsea blir allt starkare och nu kommer nya uppgifter som menar att ett tränarbyte kommer att bli av inom två dygn. Enligt brittisk press kommer Comte lämna Stamford Bridge antingen under måndagen eller tisdagen för att lämna plats åt den nya tränaren.

Napoli-tränaren verkar ta över

LÄS HÄR: Det tjänar Rasmus Dahlin i Buffalo

I somras blev det ju klart att Carlo Ancelotti kommer ta över Napoli. Neapel-laget stod för en av sina bättre säsongen på läge när de lyckades sluta tvåa, inte långt efter Juventus, i ligaspelet. Samtidigt som Ancelotti anslöt sig till klubben blev det allt närmare att Sarri ska gå till Chelsea.

Den förre Napoli-tränaren är nu på väg att ta över Conte i Chelsea. Napolis president, Aurelio De Laurentiis, säger själv att Sarri är på väg till London.

– Sarri är nära att bli ny Chelsea-tränare. Min advokat pratar med hans agent just nu, säger klubbpresidenten enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply