Premier Leagueklubbarna kämpar om Gabigol

Premier Leagueklubbarna kämpar om Gabigol

Även i Italien och Spanien finns intresse

Den unge och lovande anfallaren Gabriel Barbosa, smeknamn Gabigol, har några av världens största klubbar efter sig och ett stort beslut att fatta, något som han kommer att ta tag i nu efter OS-guldet.

Brasiliens talangfulle och unge anfallare Gabriel Barbosa, även kallad Gabigol, gjorde ett intryck under sommarens OS. Han var en del av Brasiliens trupp som skulle ta sig an ett antal andra nationer och i form av värdland fanns såklart pressen på dem. Men vägen fram var egentligen hyfsat smärtfri och Brasilien visade vad de går för. Först i finalen blev det lite knivigt, då de ställdes mot Tyskland och VM-spöket från två år tillbaka. Men de lyckades komma över det och vann allting på straffar. En av de spelare som hade en nyckelroll i laget var just Gabigol som hann göra två mål under turneringens gång.

Nu är klubbarna som jagar honom många, bland annat Manchester United, Chelsea, Leicester, Inter Milan, Barcelona och Atletico Madrid är alla intresserade skriver Express. Detta är dock ingenting som Gabigol har tänkt på innan OS var över, men nu är det dags att ta ett beslut. Anfallaren har även flörtat med Barcelona, då brasilianske lagkamraten Neymar spelar där.

– Fram tills nu så har jag inte riktigt haft tid att tänka på någonting annat för min uppmärksamhet har komplett varit på OS. Nu vill jag fira med min familj, sedan kommer jag att återvända till Santos och tänka på vad jag borde göra, sade Gabigol enligt Express.

– Vi har haft produktiva konversationer. Vi kom inte för att köpa eller sälja spelare, varken i London eller Madrid. Vi kom för att bygga upp relationer. Det fanns inga erbjudanden men vi talade om partnerskap. Jag talade med Manchester United, Chelsea och Atletico Madrid, berättade Santos president Modesto Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply